ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Blog

De DynaVap VapCap M 2020

VapCap M 2020, lekker klein en gemakkelijk in gebruik!

De VapCap M kleine, draagbare, smakelijke vape pen. Deze vaporizer produceert een heerlijke smaak en is erg makkelijk te gebruiken. De VapCap M 2020 is het nieuwste model uit de VapCap serie van DynaVap.

De populariteit van de DynaVap stijgt enorm! Deze pennen produceren een heerlijk smaakvolle damp, waar andere vaporizers niet aan kunnen tippen. Dit apparaat is geschikt voor het verdampen van droge kruiden en hars.

De VapCap M is door DynaVap ontworpen om gebruikers een apparaat te bieden die indruk maakt vanwege de kwaliteit en vaping prestaties. De VapCap M is vervaardigd uit 100% roestvrij staal van medische kwaliteit.

De M-serie valt op door het opvallende deksel met temperatuuraanduiding. De deksel maakt een soort klik-geluidje als de vaporizer warm genoeg is.

Hoe gebruik je de VapCap M 2020?

De VapCap M is heel makkelijk in gebruik. Als eerst verwijder je het metalen deksel en vul je deze met gemalen kruiden of kleine beetjes hars. Daarna sluit je de deksel af.

Met een aansteker verhit je de zijkanten van de deksel, terwijl je de vape draait. Een torch aansteker is hier perfect voor. Als je de ‘klik’ hoort of voelt, is de vape klaar voor gebruik! Wanneer de VapCap weer is afgekoeld, hoor je ook een klikgeluid. Gebruik je hars? Vergeet dan niet het restmateriaal te verwijderen na elk gebruik.

Eigenschappen

Geschikt voor plantenmateriaal en hars

Super-klein en draagbaar

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Middenstuk: roestvrij staal

Condensor: standaard

Mondstuk: roestvrij staal

Totale lengte: 92mm

Interesse in de VapCap M 2020? Klik dan hier!

Lees veder

Wat is Damiana?

Damiana is een natuurlijk kruid dat al honderden jaren wordt gebruikt voor medicinale doeleinden in Midden- en Zuid-Amerika. Het wordt

Read More »

Gotu Kola

Gotu Kola, ook wel Aziatische Waternavel genoemd, is een plant die onder andere in de ayurveda wordt gebruikt. Ayurveda is zowel

Read More »

Calea Zacatechichi

Calea Zacatechichi is een Mexicaans kruid die voornamelijk wordt geassocieerd met levendige en heldere, lucide dromen. Het wordt ook wel droomkruid

Read More »

Gratis verzending vanaf besteding van €20,- in Nederland en €30,- in België

Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.