ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Blog

MagicalButter’s MB2e: De ultieme machine om edibles te maken!

MagicalButter is het nummer 1 merk op de micro-extractiemarkt! Met een netwerk van 20K verkopers en 300K bestaande consumenten heeft MB een vooraanstaand cannabinoïdenmerk opgezet. MagicalButter opereert op 5 continenten, is bijzonder populair in de VS met een solide aanwezigheid op social media en levert producten die verkocht worden in meer dan 40 landen.

Het maken van cannabisboter is een tijdrovende taak die niet altijd het gewenste eindresultaat oplevert. Dit probleem is nu opgelost met de MB2e van MagicalButter!

De MagicalButter MB2e is ‘s werelds eerste botanische extractor voor op het aanrecht. Hij is ontwikkeld om boter, olie, tincturen, zalfjes en e-liquids uit je favoriete kruiden te extraheren. Je hoeft er alleen wat cannabis in te plaatsen, boter toe te voegen en op de knop te drukken om de perfecte cannabisboter als resultaat te produceren. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken om het eindresultaat als je cannabisinfusie zalfjes, tincturen, sausjes en drankjes wilt maken.
 
MagicalButter stelt je in staat om van allerlei eten edibles te maken. Consumeer op discrete wijze met edibles, tincturen, lotions etc. Een echt magische ervaring!

De MB-machine, die een staafmixer met een afstelbare thermostaat combineert, is ontworpen om moeiteloos fantastische recepten en botanische infusies te creëren. De MagicalButter-machine vermaalt, verwarmt, roert en weekt je kruidenextract, en dat allemaal binnen de juiste tijdsintervallen op de juiste temperatuur voor een immer perfecte infusie. Zo wordt de gewenste infusie gemakkelijk, veilig en consistent gerealiseerd.

Inclusief Magical Glove, Purify Micron Filter 190, Magical Cookbook, Owner’s Manual en stroomdraad.

Interesse in de MagicalButter? Klik hier!

Eigenschappen:

  • Volledig automatische, door een microprocessor gecontroleerde programmasequenties
  • Roestvast stalen pitcher
  • De geïntegreerde digitale thermostaat & sensoren brengen temperatuurcontrole op laboratoriumniveau naar je keuken
  • Maak 2-5 bekers per cyclus
  • Zelreinigend!
  • Maak boter, olie, tincturen en meer
  • Maak cannabisolie in slechts één uur

Lees veder

Wat is Damiana?

Damiana is een natuurlijk kruid dat al honderden jaren wordt gebruikt voor medicinale doeleinden in Midden- en Zuid-Amerika. Het wordt

Read More »

Gratis verzending vanaf besteding van €20,- in Nederland en €30,- in België

Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.