ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Blog

Morning Glory

De zaden van verschillende Morning Glory-varianten bevatten van nature een tryptamine genaamd Lysergic Acid Amide (LSA). Dit komt heel erg in de buurt bij de effecten van LSD. De zaden worden in hun geheel gegeten of men extraheert de actieve alkaloiden. Net als LSD, werkt LSA als een psychedelic of hallucinogeen dat zeer sterke mentale effecten kan opleveren.

Morning glory behoort tot de Convolvulaceae familie waartoe ook de Baby Hawaiian Woodrose behoort. Morning glory komt van origine uit Mexico en Centraal Amerika. Nu groeit het overal ter wereld. Een tropisch warm klimaat is de favoriet van de Morning glory.

Morning glory is een struik van 4-10 voet lang, met bloemen in de kleuren roze, paars, blauw, wit en combinaties daarvan.

Effecten

De effecten van Morning glory komen goed overeen met een LSD-trip. Het is een ongeveer 6 uur durende ervaring, maar met minder hallucinogene effecten. Het komt wel voor dat je er misselijk van kan worden. Morning glory geeft minder angsten en heeft een lagere intensiteit dan LSD in normale dosis.


Omdat je de zaden inneemt door er goed op te kauwen en deze door te slikken, hangt het effect ook erg af van de hoeveelheid voedsel die je van tevoren hebt ingenomen. Op een relatief lege maag beginnen de effecten ongeveer een uur na inname, echter voordat een piek ervaren wordt kunnen er enkele uren voorbij zijn. De effecten houden 6-10 uur aan, en ook duurt het enkele uren voordat de gebruiker zich weer volledig normaal voelt.

Dosering

Licht50-100 zaden1.5-3 gram
Medium100-250 zaden3-6 gram
Sterk250-400 zaden6-10 gram
Zeer sterk400+ zaden10+ gram

Wil jij een heerlijke cocktail maken van LSA zaden? Dat kan! In het geweldige boek “High Cocktails” van High Cuisine wordt op bladzijde 68 een recept gedeeld voor de Sgt. Pepper cocktail met als ingredient LSA.

Lees veder

Wat is Damiana?

Damiana is een natuurlijk kruid dat al honderden jaren wordt gebruikt voor medicinale doeleinden in Midden- en Zuid-Amerika. Het wordt

Read More »

Voacanga Africana

Voacanga Africana is een kleine tropische boom waarvan de bast en zaden voacamine en voacangine bevatten. Deze stoffen zijn chemisch

Read More »

Gratis verzending vanaf besteding van €20,- in Nederland en €30,- in België

Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.