Toont alle 19 resultaten

Wat is een kuripe?

Een kuripe is een pijpje waarmee je rapé en eventueel andere soorten poeder bij jezelf kan toedienen. Met de kuripe kun je rapé in je eigen neus blazen. Het is een klein pijpje, gevormd als een V. De kuripe wordt meestal gemaakt van bamboe en ze zijn in veel verschillende kleuren en vormen te verkrijgen. 

Met een kuripe heb je meer controle over je rapé ervaring. Het is daarbij van belang dat je het poeder in beide neusholtes blaast, zodat de energiestromen in balans zijn.

Hoe gebruik je de kuripe?

Stap 1: Vul het neus einde van de kuripe voorzichtig met wat rapé op je handpalm.

Stap 2: Tik het V-vormige eind op een hard oppervlakte om vastgeraakte stukjes rapé of overtollige lucht te verwijderen.

Stap 3: Adem diep in, plaats het mondgedeelte van je kuripe in je mond en zet het andere eind voorzichtig in een van je neusgaten.

Stap 4: Leun een beetje voorwaarts, sluit je ogen (je wilt de rapé namelijk niet in je ogen blazen) en blaas de rapé je neusholte in. (herhaal dit eventueel voor je andere neusholte)

Stap 5: Geniet nu van het effect van de rapé.

Leun naar voren om te voorkomen dat de rapé uit je neus loopt. Raak de grond met je handen aan.

Welke kuripe past bij mij?

Er zijn een aantal verschillende kuripe’s beschikbaar. Zo zijn er kuripe’s in verschillende kleuren, met kettingen en nog meer! Ga voor jezelf na welke kuripe het beste bij jou past! 

Kuripe kopen bij Indian Spirit

Wij van Indian Spirit bieden u graag de beste kwaliteit kuripe aan. Ons doel is om u betaalbare producten van hoge kwaliteit te leveren. Voor een leuke prijs heeft u al een mooie kuripe in de pocket!