ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Blog

Wat is de beste vaporizer voor wiet?

De beste draagbare vaporizers

DaVinci IQ2

Over kwaliteit hoeven we niet te beginnen bij DaVinci. De vaporizer bestaat uit materialen soorten die ook in de medische sector worden gebruikt. Met een handige app kan je zelfs je eigen dosis per sessie bepalen. 

  • Doseringsberekening – vul de sterkte en de hoeveelheid kruid of extracten in en de IQ2 zal de dosis per inhalering en per sessie bijhouden en rapporteren.
  • Instelbare luchtstroom – Met de nieuwe luchtstroom knop kan de gebruiker de luchtstroom aanpassen voor een koelere of zwaardere damp.
  • Compatibel met extracten – De IQ2 is klaar voor gebruik met extracten.

Mighty

Volgens vele gebruikers is dit toch wel de beste handzame vaporizer als we het hebben over smaaksensatie. Hij is niet klein en licht en daarom waarschijnlijk wel iets onhandiger om even in je zak mee te nemen. 

De plus en min knoppen en het goed zichtbare LED-scherm maken de bediening van de Mighty vaporizer super eenvoudig. Zodra de huidige temperatuur overeenkomt met de gewenste temperatuur is het apparaat klaar voor gebruik. De gewenste temperatuur kan bovendien op elk moment bijgesteld worden. 

De Mighty is voorzien van twee lithium-ion batterijen. Deze dubbele set geeft de vaporizer een langere levensduur en een groter actie bereik.

G Pen Elite

De G Pen Elite is ideaal om kruiden of wiet mee te verdampen. Een kleine en stijlvolle vaporizer die super handig is om mee te nemen. En bovendien dé vaporizer van Snoop Dogg. 

De G Pen Elite is een convectie vaporizer. De Elite heeft een grote, volledig keramische kruidenkamer, LED display en beschikt over een temperatuurregeling die je zelf naar je wens kan instellen. Deze G Pen Elite is speciaal: de capaciteit van de bowl is groter dan van de gemiddelde vaporizers.

De beste thuis vaporizer

Volcano Hybrid Easy Valve

De Volcano Hybrid is de nieuwe verbeterde versie van de Volcano Classic. Ze hebben bij de Hybrid een digitaal display gemaakt om de temperatuur nog beter te kunnen regelen en deze vaporizer maakt zelfs gebruik van conductie en convectie. Een echte Hybride dus! 

Lees veder

Gratis verzending vanaf besteding van €20,- in Nederland en €30,- in België

Sign in

No account yet?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.