Toont alle 5 resultaten

Palo Santo kopen

Ben je op zoek naar Palo Santo? Bij Indian Spirit vind je Palo Santo van de beste kwaliteit. Palo Santo heeft een beschermende werking en verwijdert negatieve energie. Bij Indian Spirit vind je alleen originele Palo Santo producten. Koop bij ons jouw Palo Santo producten voor een mooie prijs en ervaar de helende werking van Palo Santo.

Wat is Palo Santo?

Palo Santo is een helende houtsoort afkomstig uit het Andesgebied. Palo Santo betekent in het Spaans ‘heilig hout’. Dit heilige hout komt van de Bursera Graveolens boom. Deze boom groeit in de Zuid-Amerikaanse Gran Chaco regio (noord-Argentinië, Paraguay, Bolivia en de Braziliaanse Mato Grosso).

Heilig hout wordt al sinds de tijd van de Inca’s en Maya’s gebruikt door sjamanen en medicijnmannen. Palo Santo wordt nog steeds gebruikt door medicijnmannen en sjamanen bij bijvoorbeeld ayahuasca ceremoniën, rituelen, genezings- en zuiveringssessies. Wist je dat de Maya’s en Inca’s geloofden dat de ziel van de boom vrijkomt bij het branden van het hout? Daarom noemen ze het ‘heilig hout’.

De helende werking van Palo Santo

Als je Palo santo brandt geeft het een warme, zoete, zachte geur die stemmingsbevorderend werkt. De geur is erg rustgevend en brengt een vredige atmosfeer in de ruimte. Bij depressie, negatieve gevoelens, stress en spanning brengt Palo Santo veel rust. Positieve gevoelens worden ook gestimuleerd.

Verantwoord verzamelen

Palo Santo wordt niet zomaar verzameld. De verzameling ervan staat namelijk onder streng toezicht. Volgens de eeuwenoude traditie worden alleen omgevallen bomen en afgebroken takken gesprokkeld. Vervolgens moet het hout nog ongeveer 4 tot 10 jaar rijpen. Waarom? Omdat dan pas de kenmerkende geur vrijkomt. Voor elke kilo verkochte Palo Santo wordt er een nieuwe boom geplant.

Waarvoor kun je Palo Santo gebruiken?

Palo Santo wordt vaak gebrand om een ruimte te reinigen. Maar wist je dat je Palo Santo ook op andere manieren kan gebruiken?

Palo Santo wierook: Palo Santo wierook heeft, net zoals het hout, een helende en rustgevende werking. Je reinigt er energievelden mee en ervaart focus en rust.
Palo Santo sticks: De Palo Santo sticks hebben een herkenbare geur en zijn wat vochtiger dan de standaard Palo Santo. Bij ons koop je Palo Santo vijf sticks in een verpakking.
Palo Santo geurkaarsen. Wil je graag de helende geur van Palo Santo door je huis verspreiden? Zet dan in verschillende ruimtes geurkaarsen van dit heilige hout in je woning.
Heilig hout in je thee. Kom je helemaal tot rust bij een kop thee? Laat dan een stukje heilig hout in een kopje kokend water liggen en ervaar de helende werking van Palo Santo. Je komt meteen tot rust en ervaart minder stress.

Hoe brand je Palo Santo hout?

Ben je van plan om Palo Santo sticks aan te schaffen? Dan is het belangrijk om te weten hoe je het heilig hout het beste kan branden. We leggen het hier aan je uit:
– De geur van Palo Santo is erg sterk, waardoor we aanraden om één stick per keer te gebruiken.
– Het is door de sterke geur ook verstandig om van tevoren een raam open te zetten.
– Steek het topje van de stick aan met een lucifer of aansteker. Denk tijdens het aansteken aan iets positiefs.
– Nu moet je even wachten totdat de kern van het hout gloeit. Komt de bekende geur vrij? Dan blaas je het vlammetje zachtjes uit.
– Laat het hout roken en kom tot rust.

Ben je van plan om je huis te reinigen? Dan raden we aan om bovenin je woning te beginnen. Ga met de stick langs elke hoek en door elke kamer. Heb je dit in alle ruimtes in huis gedaan? Eindig dan bij een open achter- of voordeur. Hierdoor kan de negatieve energie je huis verlaten.

Het gebruik van Palo Santo is niet schadelijk en ook niet giftig.

Palo Santo goedkoop kopen bij Indian Spirit

Kun je niet wachten om de helende werking van Palo Santo te ervaren? Plaats dan gemakkelijk online een bestelling bij ons. Dit kun je doen via onze website, of kom langs bij een van onze winkels. Voor een mooie prijs heb je al snel een zakje Palo Santo sticks, kaarsen of wierook in huis!

Voor 15:00 uur besteld? Dan worden de bestellingen dezelfde dag nog verzonden! Bij een besteding boven de €20,- euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen! Je kunt ons bereiken via de mail info@indian-spirit.nl of stuur gemakkelijk een whatsappje naar +31645402792.