ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Blog

Goedkope vaporizers voor wiet

G Pen Dash Vaporizer

De G Pen Dash is een compacte, lichtgewicht verdamper. De vaporizer heeft een duurzame aluminium legering en is voorzien van een glazen, roestvrijstalen verwarmingskamer met een gemakkelijk te laden opening; de glazen kamer van de Dash zorgt ervoor dat de smaak van je materiaal goed tot zijn recht komt. De G Pen Dash wordt gevoed door een oplaadbare 950 mAh batterij en heeft drie temperatuurinstellingen: 190 °C, 205 °C en 220 °C.

G Pen Dash €75,-

G Pen Micro+ Vaporizer

De Micro+ vaporizer van G Pen is de opvolger van de iconische Micro G en vertegenwoordigt de volgende generatie van de draagbare concentraat vaporizer. De Micro+ is ontworpen met 510-cartridge herkenningstechnologie, zodat het apparaat mogelijkheid tot herkenning heeft en zich kan aanpassen tussen de Micro+-tank en traditionele cartridges.

Aangesloten op een 510-patroon, kan de Micro+-batterij 3 verschillende intensiteitsniveaus leveren:

  • 2,5 V
  • 2,75 V
  • 3,0 V

De Micro+ heeft dual-channel luchtstroom voor maximale isolatie en koeling. Om een zuivere smaak te garanderen, is de vaporizer ontworpen met een quartz-voering en een keramische hitteplaat die zorgt voor een consistente warmtetoepassing. Het apparaat biedt zowel handmatige activering als een automatische warmtemodus van 10 seconden.

G Pen Micro+ €79,95

DynaVap VapCap M 2021

De VapCap M is een vlam-aangedreven vaporizer, vervaardigd uit roestvrij medisch staal. Deze ultra-draagbare pen kan zowel droge kruiden als concentraten aan. Plaats je product simpelweg in de dop en houd er een vlam bij (een Torch aansteker werkt het beste).

Wegens het gebrek aan elektronica trilt of knippert de VapCap niet. Toch laat hij je wel weten wanneer hij gereed is. Zodra je een “klik” hoort, weet je dat het tijd is om te inhaleren.

Naast de nieuwe en betere textuur heeft de VapCap M 2021 nog steeds alle eigenschappen waar DynaVap bekend om staat, en die de VapCap M tot een toonaangevende draagbare vaporizer hebben gemaakt: de functionele geometrie van de “Captive Cap”, de gefacetteerde tip met luchtstroomvertanding, “adjust-a-bowl-technologie” om de extractiekamer met 50% te verkleinen, dubbele klapgaten om te luchttoevoer aan te kunnen passen, en een spits toelopend mondstuk van 10 mm dat op vrouwelijke aansluitingen van 10 mm past.

DynaVap VapCap M 2021 €78,-

FlowerMate Aura Vaporizer

De Flowermate Aura is geschikt voor zowel verkruimelde gedroogde planten als oliën en ‘wax’, een mengvorm die richting de vaste stof neigt. Meegeleverd zijn twee verschillende reservoirs, eentje voor droge stoffen en eentje voor oliën. Het droge reservoir is geperforeerd voor de ideale airflow. Het natte reservoir bevat biologisch katoen waarin de olie wordt opgenomen. Het is daarnaast ook mogelijk om droge planten rechtstreeks in de keramische verhittingskamer te leggen.

De Flowermate Aura warmt binnen een minuut op en is in te stellen op temperaturen tussen de 40°C tot 230°C. De damp heeft een eigen kanaal en is altijd puur op het moment van inademen. De vaporizer wordt niet te warm in je hand. De reststoffen komen er groen-bruinig uit na gebruik, en er is geen sprake van enige verbranding. De accu van de Flowermate Aura is maar liefst 2,600 mAh groot, wat veel is voor een apparaat van deze grootte.

Flowermate Aura €89,95

Boundless CFC 2.0 Vaporizer

De Boundless CFC 2.0 is de verbeterde en opnieuw ontworpen versie van de populaire Boundless CFC vaporizer. Dit is opnieuw een slim ontworpen, lichtgewicht en compacte vaporizer om overal mee naar toe te nemen. Een lengte van 13,2cm betekent dat hij gemakkelijk in de meeste zakken en opbergvakken past.

De CFC 2.0 biedt een volledige temperatuurregeling van 60°C tot 230°C. De temperatuurinstellingen worden weergegeven op een handig OLED-scherm. Daarnaast heb je ook de vrijheid om de temperatuur zelf in te stellen; tussen de 60 en 230°C met stappen van 1°C. Ondanks de bescheiden afmetingen is de CFC 2.0 een echte krachtpatser! Binnen 20 tot 30 seconden ben je klaar om te genieten van heerlijke dampen.

Boundless CFC 2.0 €89,95

Lees veder

Gratis verzending vanaf besteding van €20,- in Nederland en €30,- in België

Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.