Resultaat 1–20 van de 32 resultaten wordt getoond

Over Torch aanstekers

De Torch aanstekers zijn één van onze best verkochte gasbranders. De Torch aanstekers liggen lekker in de hand en produceren een straal vlam. Ideaal voor het aansteken van rookwaren, vuurwerk en kaarsen in alle weersomstandigheden! Wanneer de aansteker leeg is dan is deze gemakkelijk bij te vullen. 

Wij van Indian Spirit bieden een groot aantal verschillende Torch aanstekers aan, onder andere ‘normale’ plastic Torch aanstekers, metalen Torch aanstekers, Freestyle Torch aanstekers en nog meer. Ook zijn deze Torch aanstekers verkrijgbaar in veel verschillende, leuke kleuren. 

Torch Vlam

Welke Torch aanstekers zijn van metaal?

Wij bieden een aantal verschillende metalen Torch aanstekers aan. Deze aanstekers kun je gemakkelijk vinden onder de categorie “ Easy Torch Metaal “. 

De metalen Torch aanstekers zijn door de metalen behuizing zwaarder en liggen daardoor nog lekkerder in de hand. De Torch aansteker produceert een straal vlam en is ideaal voor het aansteken van rookwaren in alle weersomstandigheden. De grootte van de vlam is eenvoudig in te stellen op de aansteker en wanneer de aansteker leeg is, dan is deze gemakkelijk te vullen.

Wat kan ik van Indian Spirit verwachten?

Wij van Indian Spirit bieden u graag de beste kwaliteit Torch aanstekers aan. Ons doel is om u betaalbare producten van hoge kwaliteit te leveren. Voor een leuke prijs heeft u al een goed werkende Torch aansteker in de pocket!