Resultaat 1–20 van de 95 resultaten wordt getoond

Over Clipper aanstekers

Clipper aanstekers zijn kwalitatief hoogwaardige gasaanstekers. De aanstekers zijn goed voor 3.000 ontbrandingen en wanneer het vuursteentje kapot is, kan je deze eenvoudig vervangen. Doordat de vlam vergroot wordt wanneer je de aansteker schuin houdt, is hij enorm geschikt voor het aansteken van pijpjes en bongs. Ook is de verwijderbare ontsteker perfect voor het aanstampen van joints. De Clipper aanstekers zijn navulbaar en deels gemaakt van gerecycled plastic. Hierdoor zijn de Clipper aanstekers minder schadelijk voor het milieu ten opzichte van andere gasaanstekers. Er zijn enorm veel verschillende clipper aanstekers beschikbaar op onze website, zoals de Clipper Classic, Clipper Cover en de Clipper Metal

Classic Clipper Aansteker

Welke Clipper aanstekers zijn van metaal?

De metalen Clipper aanstekers worden geleverd in een mooi, metalen geschenkdoosje. Ook van deze Clipper aansteker is de grootte van de vlam eenvoudig te verstellen. De metalen Clippers hebben een wieltje onderaan de aansteker voor het verstellen van de grootte van de vlam. Dit is erg handig voor het aansteken van verschillende bongs en pijpjes. 

Doordat het vuursteentje en de ontstekingspen vervangbaar zijn, en je de aansteker met gas kunt bijvullen, is de aansteker erg duurzaam. De verwijderbare ontstekingspen is ook ideaal voor het aanstampen van je joint.

De metalen Clipper aanstekers zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn ze verpakt in een stijlvol, metalen doosje. 

Metalen Clipper Aansteker

Wat kan ik van Indian Spirit verwachten?

Wij van Indian Spirit bieden u graag de beste kwaliteit Clipper aanstekers aan. Ons doel is om u betaalbare producten van hoge kwaliteit te leveren. Voor een leuke prijs heeft u al een goed werkende Clipper aansteker in de pocket!