Toont alle 13 resultaten

Wat zijn Happy Caps?

Happy Caps zijn een reeks krachtige, natuurlijke kruidenformules met allemaal een verschillende uitwerking. De effecten van Happy Caps zijn onder andere oppeppend, euforisch, trippend of stemming verhogend. Happy Caps laten je niet in de steek! Je kunt er de hele nacht los mee gaan, maar je kunt ze ook gebruiken als je even een flinke oppepper nodig hebt na een drukke dag. 

Elke Happy Caps verpakking bevat 4 capsules. Dit is genoeg voor 2 doseringen. Neem 45 minuten voor het gewenste effect 1 of 2 capsules in (afhankelijk van je lichaamsgewicht). Je kunt de Happy Caps het beste innemen op een lege maag. Dit bevordert de werking.

*Per 24 uur niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules innemen.

STIMULATE YOUR BODY AND MIND

Welke soorten Happy Caps verkoopt Indian Spirit?

Wij van Indian Spirit bieden een aantal verschillende Happy Caps aan. De soorten die wij aanbieden zijn: 

Euphor-E

Euphor-E zorgt voor een grijns van oor tot oor! Je voelt je energiek, en wordt overspoeld door een warm gevoel van euforie. Dit is een gevoel dat je graag met anderen wilt delen.

Heavenly-E

Heavenly-E is heerlijke ontspanning in een capsule. Het grootste voordeel van Heavenly-E is dat je met deze formule heerlijk kunt relaxen, zonder sloom of lui te worden. Het verlicht stress, maar werkt ook stimulerend, zodat je je ontspannen voelt, maar toch dingen kunt ondernemen.

Dance-E

Dance-E geeft een euforische en heldere high, perfect voor een lange nacht op de dansvloer. Deze capsule bevat een unieke mix van natuurlijke energizers, en brengt je in een langdurige extase.

Brain-E

Brain-E is Happy Caps’ eigen brain booster. Deze mix van natuurlijke nootropics versterkt en ondersteunt je concentratievermogen urenlang achter elkaar. Daarnaast zul je merken dat je nieuwe informatie veel beter onthoudt.

Sex-E

Sex-E is de perfecte formule voor een romantische avond samen met je geliefde. Het bevat een breed spectrum aan kruiden die de stemming verbeteren, seksueel genot vergroten, uithoudingsvermogen doen toenemen en de bloedtoevoer naar de erogene zones verbeteren.

Relax-E

Relax-E van Happy Caps helpt je te ontspannen en zorgt voor een rustgevende, kalmerende stemming.

Recover-E

Recover-E van Happy Caps is speciaal gemaakt voor feestbeesten. Recover-E zorgt ervoor dat je snel weer op de been bent na een geweldige tijd.

Party-E

Party-E is het ideale natuurlijke supplement voor een nachtje stevig stappen. De unieke combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat je helemaal blij en vol energie het nachtleven induikt.

Energy-E

De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht ongeremd en vol energie.

Trip-E 

Trip-E, de meest psychedelische van alle Happy Caps verruimt je bewustzijn, en neemt je mee op een mystieke, meditatieve reis. Deze formule bezorgt je een onvergetelijke en intense trip.

Space-E

Space-E is een psychedelische energizer die het lichaam en de geest stimuleert. De formule geeft een stevige energie-boost, een tintelende energiestoot met een dromerig en plezierig ‘high’ gevoel.