Resultaat 1–20 van de 217 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Classic Clipper Aansteker – Solid Fluo Branded (4 stuks)

5,99

Classic Clipper Aansteker – 420 Mix #2 (4 stuks)

5,99

Classic Clipper Aansteker – Mixed Pattern #1 (4 stuks)

5,99

Classic Clipper Aansteker – Splatter Symbols (4 stuks)

5,99

Classic Clipper Aansteker – Shisha #2 (4 stuks)

5,99

Classic Clipper Aansteker – Mix Slogan #3 (4 stuks)

5,99

Classic Clipper Aansteker – 420 Forest (4 stuks)

5,99

Classic Clipper Aansteker – Eis Waffeln (4 stuks)

5,99

Novi Plasma Aansteker – Trippy

39,95

Novi Plasma Aansteker – Space Helmet

39,95

Novi Plasma Aansteker – Smiley

39,95

Novi Plasma Aansteker – Rose Hands

39,95

Novi Plasma Aansteker – Mexican Skull

39,95

Novi Plasma Aansteker – Indian

39,95

Novi Plasma Aansteker – Claw

39,95

Novi Plasma Aansteker – Biggie

39,95

Novi Plasma Aansteker – Abduction

39,95

Novi Plasma Aansteker – Reggae

39,95

Novi Plasma Aansteker – Space Jonko

39,95

Clipper Classic Cover Aansteker – Leaves FF #2

3,95

Hoe werken de aanstekers van Indian Spirit?

Wij van Indian Spirit bieden veel verschillende soorten aanstekers aan. Sommige aanstekers, zoals Clipper aanstekers, kun je bijvullen door middel van butaan gas. Andere aanstekers die wij verkopen zijn via een USB-poort oplaadbaar. Dit zijn bijvoorbeeld de elektrische plasma aanstekers

Gas Aansteker - Headshop

Welke aanstekers zijn windproof?

Normale gasaanstekers zijn helaas niet windproof. Veel mensen kopen gasaanstekers omdat ze lekker goedkoop zijn. Helaas moet je deze na een tijdje weggooien omdat ze leeg of kapot zijn. Dit is niet duurzaam en ook niet milieuvriendelijk… Wil jij een aansteker kopen die windproof is? Kies dan voor de elektrische plasma aansteker!

Ben jij op zoek naar een aansteker die je kunt gebruiken in alle weersomstandigheden? Dan zou je het beste voor een van onze plasma aanstekers kunnen kiezen. Doordat de plasma aanstekers van Indian Spirit op elektriciteit werken, zijn deze te gebruiken in alle weersomstandigheden. De elektrische plasma aansteker bevat geen chemicaliën of giftige gassen en is daardoor erg milieuvriendelijk. Ook is de plasma aansteker door middel van een laadkabel eenvoudig op te laden in iedere USB-poort. De elektrische X op deze plasma aansteker heeft een warmte van bijna 500°C. De warmte van bijna 500°C zorgt voor vrijwel directe ontbranding van ieder brandbaar materiaal. 

Welke aanstekers werken op stroom?

De elektrische plasma aanstekers van Indian Spirit werken volledig op elektriciteit. De plasma aansteker is daarom te gebruiken in alle weersomstandigheden. Door middel van een laadkabel is de elektrische plasma aansteker eenvoudig op te laden in iedere USB-poort.

De elektrische X op de plasma aansteker heeft een warmte van bijna 500°C en zorgt daarmee voor vrijwel directe ontbranding van ieder brandbaar materiaal. 

Wij van Indian Spirit bieden een aantal verschillende elektrische plasma aanstekers aan, zoals de Ixnite Lighter, de elektrische plasma aansteker, de USB aansteker en nog meer.

Novi Plasma Astronaut

Wat kan ik van Indian Spirit verwachten?

Wij van Indian Spirit bieden u graag de beste kwaliteit aanstekers aan. Ons doel is om u betaalbare producten van hoge kwaliteit te leveren. Voor een leuke prijs heeft u al een goed werkende plasma aansteker in de pocket!