Resultaat 1–20 van de 75 resultaten wordt getoond

Wat zijn geurstokken?

Wierookstokjes zijn dunne gespleten bamboe houtjes met daaromheen een mengsel van houtskool en de gemalen bast van een exotische boom. Deze kleefstof geeft geur af waarna je het aansteekt. Na toevoeging van water vormt dit mengsel door de kleefstoffen, een soort deeg. Dit deeg wordt om het bamboe houtje gerold, en daarna worden de geurstokjes in de schaduw gedroogd.

Hoe werken geurstokken?

Een wierookstokje kan je met een lucifer of een aansteker aansteken. Daarna moet je het vlammetje uitblazen. De geur van het wierookstokje komt vrij door de rook wat eraf komt.

Wees altijd voorzichtig met vuur! Plaats daarom het stokje altijd in een wierookhouder waar het stokje stevig in staat en die de as ervan goed opvangt. Is het gaatje van de wierookhouder te groot en staat het stokje scheef? Vouw dan het stokje een keer om, zodat het dubbel zo dik wordt en wel past. Vangt de wierookhouder de as niet goed op, plaats de wierookhouder dan op een schoteltje. 

Hou de wierookhouder met het stokje altijd buiten bereik van brandbare stoffen.

Hoe vind ik goedkope geurstokken?

Bij Indian Spirit kun je goedkope geurstokjes vinden! We hebben verschillende verpakkingen met kleine, lange en dikke geurstokken. Ook bieden wij wierookkegels aan. Via onze website kun je heel gemakkelijk online wierookstokjes bestellen! Kijk op onze website voor meer informatie en de prijzen van de geurstokken.

Kleine geurstokjes

Lange geurstokken

Dikke geurstokken

Wierookkegels

Wat voor soorten geurstokken heeft Indian Spirit?

Wij van Indian Spirit hebben een groot assortiment wat betreft geurstokken. De keuze is reuze! De wierookstokjes die wij aanbieden zijn van De Moeder’s Geuren. Dit zijn heerlijke wierookstokjes met allemaal een enorm aangename geur! Ze branden lang en zijn perfect voor binnen of eventueel buitenshuis. 

Indian Spirit biedt enorm veel verschillende soorten wierookstokken aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel bloemenwierook, kruidenwierook en Nag Champa wierook. Denk hierbij aan geuren zoals; Lavendel, Salie, Lotus, Zuiveringshout, Vanille, Rozen & Viooltjes, Herfstblaadjes, Palo Santo, Ganesh Nagchampa, Chakra Nagchampa en nog vele andere!

Kun je niet kiezen? Ga dan voor een heerlijk geurenpalet met een aantal verschillende soorten geurstokken! Ook hier heb je keuze uit verschillende soorten kruidenwierook, bloemenwierook of Nagchampa wierook! 

Geurstokken bestellen bij Indian Spirit

Je kunt bij Indian Spirit gemakkelijk online een bestelling plaatsen! Dit kun je doen via onze website. Voor een mooie prijs heb je al snel heerlijk ruikende geurstokken in huis! 

Voor 15:00 uur besteld? Dan worden de bestellingen dezelfde dag nog verzonden! Bij een besteding boven de €20,- euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen! Je kunt ons bereiken via de mail info@indian-spirit.nl of stuur gemakkelijk een whatsappje naar +31645402792.