Resultaat 1–20 van de 22 resultaten wordt getoond

Hoe werken de plasma aanstekers van Indian Spirit?

De elektrische plasma aansteker van Indian Spirit is een ideale combinatie tussen duurzaamheid en gemak. De USB aansteker biedt vele voordelen ten opzichte van een standaard gasaansteker, aangezien deze plasma aanstekers volledig werken op elektriciteit. 

Doordat de elektrische plasma aansteker van Indian Spirit op elektriciteit werkt, is deze te gebruiken in alle weersomstandigheden. De elektrische X op deze plasma aansteker heeft een warmte van bijna 500°C en zorgt daarmee voor vrijwel directe ontbranding van ieder brandbaar materiaal. 

De elektrische plasma aansteker bevat geen chemicaliën of giftige gassen en is daardoor erg milieuvriendelijk. Ook is de plasma aansteker door middel van een laadkabel eenvoudig op te laden in iedere USB-poort. 

De plasma aansteker is gemakkelijk schoon te maken, waardoor je er jaren mee doet! Koop nooit meer een nieuwe aansteker en maak deze stijlvolle eye catcher jouw persoonlijke favoriet!

Welke plasma aanstekers zijn goedkoop?

Bij Indian Spirit verkopen wij een aantal verschillende elektrische plasma aanstekers. Zo hebben we dure en goedkope plasma aanstekers. De goedkope elektrische plasma aanstekers zijn de USB aanstekers. De USB aanstekers kosten €7,95 per stuk en zijn erg duurzaam en milieuvriendelijk. 

Wat kan ik van Indian Spirit verwachten?

Wij van Indian Spirit bieden u graag de beste elektrische plasma aanstekers aan die er zijn. Ons doel is om u betaalbare producten van hoge kwaliteit te leveren. Voor een leuke prijs heeft u al een goed werkende plasma aansteker in de pocket!