Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

NL Naturals rapé

Bij Indian Spirit verkopen we verschillende NL Naturals rapé producten. Van rapé voor de beginners tot rapé voor de ervaren gebruikers, je vindt het hier. Al onze NL Naturals rapé producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ambachtelijk gemaakt volgens eeuwenoude recepten. 

Wat maakt de rapé van NL Naturals zo goed?

De rapé van NL Naturals wordt handgemaakt door Sjamanen, medicijnmannen- en vrouwen uit inheemse stammen. In deze inheemse stammen gebruiken ze al eeuwenlang rapé om hun geest te verruimen en negativiteit los te laten. Zij maken de rapé van NL Naturals volgens oude recepten. Door nauw samen te werken met de stammen kan NL Naturals de lokale bevolking ondersteunen. 

De effecten van rapé van NL Naturals

Met de rapé van NL Naturals verruim je echt je geest. Het precieze effect verschilt natuurlijk per persoon en per welk product je koopt, maar over het algemeen voel je je bevrijd nadat je de NL Naturals rapé hebt ingenomen. Zo is de Nukini Jaguar rapé gemaakt door de nummer één rapé-meester van het Nukini-volk. Deze rapé is eenvoudig, maar ook erg sterk. 

Wil je graag ontspannen? Dan is de NL Naturals rapé met passiebloem perfect voor jou. Deze is vooral geweldig voor het slapen gaan. Je kunt lucide dromen en ontspanning verwachten. Kijk bij de beschrijvingen van de producten en ontdek de ideale NL Naturals rapé. 

Drie redenen om bij Indian Spirit te bestellen

Wil je graag NL Naturals rapé bestellen? Doe dat dan bij Indian spirit! Er zijn verschillende redenen om bij ons te bestellen:

  1. Bij Indian Spirit begrijpen we maar al te goed dat je kwaliteit verwacht. Daarom testen we altijd onze producten en leveren we de allerbeste kwaliteit. 
  2. Wil je jouw geest deze week verruimen? Wij leveren de producten zo snel mogelijk bij je thuis! Bestel je producten vóór 13:00 en we verzenden je bestelling vandaag nog.
  3. Om jou de beste prijzen te bieden, verzenden we jouw bestelling gratis vanaf €20,-! 

Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels in Ede, Wageningen of Venlo.