Truffels kopen in Wageningen

Ben jij op zoek naar truffels in de buurt van Wageningen? Dan ben jij bij Indian Spirit aan het goede adres! De mooiste producten met een snelle levering. Ook hebben wij twee fysieke winkels die je kunt bezoeken!

Indian Spirit Ede : Maandereind 13, Ede.

Indian Spirit Wageningen : Hoogstraat 28, Wageningen.

Wij geven u graag advies!

Wij van Indian Spirit helpen u maar al te graag. Wij bieden een aantal verschillende truffels aan op onze webshop; Planet X (mexicana), Lost in Space (tampanensis), Sky Reacher (pajaritos), Asteroids (atlantis), Rocket Science (utopia), Space Explorer (hollandia), Timeless (holy moly) & de Big Bang truffels (Galindoii). Wij hebben ervaring met deze producten en kunnen u dus goed adviseren op deze gebieden. Onze kennis delen wij graag met u, zodat u de juiste keuze kan maken! Komt u er niet helemaal uit, neem dan gerust contact met ons op! Het is mogelijk ons te bereiken via de mail, telefonisch, maar u kunt ons ook gemakkelijk een appje sturen via Whatsapp.

E-mail : info@indian-spirit.nl

Tel: Ede +31645402792  Wageningen +31653114301

Truffels kopen? Bekijk hier ons aanbod!

https://indian-spirit.nl/smartshop/magic-truffles/indian-spirit-truffels/

Snelle en discrete levering

Als u voor 15:00 uur besteld, heeft u morgen de producten in huis! Snel & gemakkelijk! Tevens is de bestelling al gratis vanaf €20,-.