Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Over de shisha kooltjes van Indian Spirit

Wij van Indian Spirit bieden verschillende verpakkingen met shisha kooltjes aan. Wij hebben de Babylon Premium Charcoal C26, de Al Fakher en de Tom Coco Gold kooltjes in ons assortiment. 

De Babylon Premium kooltjes zijn gemaakt van kokosschillen. Deze natuurkolen zorgen voor de ultieme shisha ervaring! De kolen brand je aan door middel van een kolenbrander. Het is handig om bij de aanschaf van een waterpijp er direct een kolenbrander bij te bestellen. Natuurkolen gaan per shisha sessie een stuk langer mee dan platte/ronde kooltjes. Natuurkolen geven ongeveer anderhalf uur hitte af aan je shisha smaak. Ook de Tom Coco Gold kooltjes zijn gemaakt van kokosschillen. Natuurkolen zijn de beste optie voor je waterpijp en produceert ook nog eens meer rook!

De Instant Lite kooltjes van Al Fakher zijn geen natuurkolen. Deze shisha kooltjes kun je wel gemakkelijk aansteken door middel van een Torch aansteker. 

De instant lite kooltjes van Al Fakher bevatten een chemische samenstelling. Laat ze daarom eerst goed ontbranden voordat je ze op de tabakskop neerlegt. Dit kun je herkennen zodra het kooltje geen knetterend geluid meer maakt of wanneer er een witte aslaag op het kooltje tevoorschijn komt. 

Wat kan je van Indian Spirit verwachten?

Wij van Indian Spirit bieden u graag de beste kwaliteit kooltjes aan. Ons doel is om u betaalbare producten van hoge kwaliteit te leveren. Voor een leuke prijs heeft u goed brandende kooltjes in de pocket!