Resultaat 1–20 van de 23 resultaten wordt getoond

Over de steam stones van Indian Spirit

Wat zijn Steam Stones?

Waterpijp steentjes, ook wel steam stones genoemd, zijn een alternatieve manier om waterpijp te roken. De waterpijp steam stones zijn gemaakt van speciale, vrij poreuze steentjes met een mineraal complex. Hierdoor zijn de steentjes in staat om vloeistoffen te absorberen. Zo kun je je waterpijp roken met steam stones in plaats van waterpijp tabak. De waterpijp steam stones bevatten geen teer, nicotine of tabak. 

Steam stones zorgen voor een smaakvolle, zachte en langdurige rookervaring. De rook die van de steentjes komt is in feite geen rook, maar gewoon damp. Daardoor zijn de waterpijp steam stones een minder schadelijk alternatief voor waterpijp tabak. In tegenstelling tot de waterpijp tabak kunnen de steam stones niet verbranden en krijg je dus ook geen vieze smaak.

Wij van Indian Spirit bieden 2 verschillende soorten waterpijp steam stones aan, Ice Rockz en Paradise Steam Stones.

Redenen om voor steam stones te kiezen

Met het gebruik van waterpijp steam stones ontwikkel je geen nicotineverslaving. Dit komt omdat de steam stones geen nicotine bevatten. Ook is het roken van de steam stones een stuk goedkoper en heb je veel meer keuze uit verschillende smaken. Zolang de steentjes nog in staat zijn om genoeg vocht op te nemen, kan je er meerdere keren van roken en ze ook opnieuw bevochtigen met de vloeistoffen. Bovenal zijn de steam stones een stuk minder schadelijk dan de waterpijp tabak, en dat is op zich al genoeg reden om voor steam stones te kiezen! 

Wat kan je van Indian Spirit verwachten?

Wij van Indian Spirit bieden u graag de beste kwaliteit steam stones aan. Ons doel is om u betaalbare producten van hoge kwaliteit te leveren. Voor een leuke prijs heeft u heerlijk smakende steam stones in de pocket!